SBS 3 in One Turbo Bait Dip Garlic 80ml - (SBS14141) - turfishing

SBS 3 in One Turbo Bait Dip Garlic 80ml - (SBS14141) - turfishing

1 267 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

SBS 3 in One Turbo Bait Dip Garlic 80ml - (SBS14141) - turfishing

1 267 Ft
Szállítás: min 2 hét
irány a bolt »
turfishing.hu
Termékleírás
Raktárkészlet 1
EAN 5999068430384
Gyártó SBS
Cikkszám SBS14-141
Jellemző Garlic
Kiszerelés 80 ml
Típus 3 in One Turbo Bait Dip

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!



A 3 in 1 Turbo Bait Dip elnevezés nem a véletlen műve, hiszen 3 féle alkalmazási mód is rendelkezésünkre áll a termék használatakor. Első és egyben a legelterjedtebb felhasználási mód, amikor a felkínált csalit a folyadékba mártjuk. A sűrű folyadék a vízbe érkezés után folyamatosan oldódva képez illatfelhőt, mely kb. 30–40 perc elteltével fog teljesen leoldódni a csaliról, majd elterül körülötte! Második felhasználási mód, amikor PVA hálóra juttatunk a folyadékból. Vízbe érkezve a háló feloldódása után a folyadék a vízközt fog elterülni. A harmadik felhasználási mód, ha a csalizásra szánt bojliból néhány szemet a dipben hagyunk. A dip hihetetlen módon megkeményíti a golyókat. Minél tovább hagyjuk őket a sűrítményben, annál keményebb és aromásabb horogcsali lesz az eredmény! Az SBS 3 in 1 Turbo Bait Dip az egyik legnépszerűbb és legszélesebb körben használható termék, melyet sikerrel alkalmaznak a finomszerelékes és a nagyhalas horgászok is. Akár élő csalit, vagy kukoricát is ízesíthetünk vele! Az Eurostar bojlikkal azonos ízesítésekben kapható, PVA barát termék!

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.